Eetschrijver

Soepje!

Soepje!

Altijd een fijne tijd van het jaar, als de zon overdag nog warm is maar de avonden al koel zijn ...
Lezen
Kaasfondue (niet mislukt)

Kaasfondue (niet mislukt)

Hoezo 'niet mislukt'? Nou, simpel: omdat mij al regelmatig mensen hebben gevraagd hoe het toch komt dat hun kaasfondue maar ...
Lezen
Democratische chef's ring

Democratische chef’s ring

Toen ik nog copywriter was, heel lang geleden, leerde ik dat je niet noodzakelijk moet laten zien wat je verkoopt, ...
Lezen
Bloemkoolrendang

Bloemkoolrendang

Nou, dat was dus verrassend: niemand die mij op hoge toon kwam culisplainen wat rendang precies was en onder welke ...
Lezen
De eetpolitie

De eetpolitie

Erg lekker is dit gerecht, en de eenvoud zelve: rode biet in de schil iets van drie kwartier op 140° ...
Lezen
Aan het laden...