Eetschrijver

Andere lentestengels

Andere lentestengels

Over asperges zijn wij elk jaar naar onze eigen onbescheiden mening volkomen terecht enthousiast, en degenen die in reactie op ...
Lezen
Gâteau creusois

Gâteau creusois

De Creuse is een van de drie départements die samen de voormalige regio Limousin uitmaken, en wij wonen er vlak ...
Lezen
Enchiladas (of zo)

Enchiladas (of zo)

Even de puristen voor zijn: nee, in zekere zin zijn dit geen enchiladas. Daarmee wordt in de Mexicaanse keuken een ...
Lezen
Aïoli (nogal lekkere)

Aïoli (nogal lekkere)

Calçots, die ze hier in Frankrijk oignons blancs noemen en in Nederland bosui of lente-uitjes (al zijn ze hier een ...
Lezen
Bolognese?

Bolognese?

Wacht even, mag dit wel bolognese heten van de culipolitie? Terechte vraag, want hier is heel wat gedoe over. Het ...
Lezen
Aan het laden...