Categorieën
Redactie

Kriebels

Nee, dit zijn geen kriebels. Dit is Ricard.

Het zal nu een goed jaar geleden zijn dat ik voor het laatst iets op Eetschrijven postte, een blog dat ik al sinds 2006 op Blogger had en dat een beetje sleets begon te raken. Het was geen leuk postje ook: iemand probeerde mij een poot uit te draaien. En zo eindigde mijn blog best wel op een boze noot. Daarna gooide ik het op slot, tot ik ontdekte dat ik er zelf ook niet meer bij kon. Ik zette het weer even open, maar Blogger had alles door elkaar gegooid. Dat was niet alleen geen gezicht, maar ook de druppel die de emmer deed overlopen. Ik besloot eetschrijver.nl te starten (met de r op het eind) en deze keer de zaken wat meer in eigen hand te nemen.

Naar het resultaat van dat besluit kijk je nu. En eetschrijven.nl (eigenlijk eetschrijven.blogspot.com) is definitief verleden tijd. Al heb ik het beste en het meest tijdloze bewaard om te zijner tijd hier te verschijnen. Naast nieuwe columns, meningen, recepten en verhalen– die laatste vaak uit Frankrijk, waar ik tegenwoordig permanent woon.

Ik heb er (weer) zin in!

Doneren

Alles op eetschrijver.nl is en blijft gratis toegankelijk. Geen premium-artikelen of andere paywall-toestanden. Natuurlijk kost het schrijven me wel tijd en het online houden van de website ook wat geld. Vond je dit item leuk of nuttig, dan vind ik het dus fijn als je dat waardeert met een financiële bijdrage.Totaal: € -
Donate € -


6 reacties op “Kriebels”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *