Categorieën
Redactie

Kriebels

Nee, dit zijn geen kriebels. Dit is Ricard.

Het zal nu een goed jaar geleden zijn dat ik voor het laatst iets op Eetschrijven postte, een blog dat ik al sinds 2006 op Blogger had en dat een beetje sleets begon te raken. Het was geen leuk postje ook: iemand probeerde mij een poot uit te draaien. En zo eindigde mijn blog best wel op een boze noot. Daarna gooide ik het op slot, tot ik ontdekte dat ik er zelf ook niet meer bij kon. Ik zette het weer even open, maar Blogger had alles door elkaar gegooid. Dat was niet alleen geen gezicht, maar ook de druppel die de emmer deed overlopen. Ik besloot eetschrijver.nl te starten (met de r op het eind) en deze keer de zaken wat meer in eigen hand te nemen.

Naar het resultaat van dat besluit kijk je nu. En eetschrijven.nl (eigenlijk eetschrijven.blogspot.com) is definitief verleden tijd. Al heb ik het beste en het meest tijdloze bewaard om te zijner tijd hier te verschijnen. Naast nieuwe columns, meningen, recepten en verhalen– die laatste vaak uit Frankrijk, waar ik tegenwoordig permanent woon.

Ik heb er (weer) zin in!

Doneren

Alles op eetschrijver.nl is en blijft gratis toegankelijk. Geen premium-artikelen of andere paywall-toestanden. Natuurlijk kost het schrijven me wel tijd en het online houden van de website ook wat geld. Vond je dit item leuk of nuttig, dan vind ik het dus fijn als je dat waardeert met een financiële bijdrage.

8 reacties op “Kriebels”

Mooi dat je weer blogt, GJ! Ik volgde altijd graag je recepten en tips over voedsel en voeding, zeker ook vanuit professionele belangstelling als gezondheidszorger, inmiddels met pensioen maar toch nog niet helemaal. Ik heb ooit je vegetarische kerstmenu volledig bereid, compleet met je onovertroffen tiramisu. Ik heb hier nog niet zo heel veel verder gekeken maar neem je de inhoud van eetschrijven over? Het zou jammer zijn als die schat aan informatie verloren gaat voor het nageslacht.

Ha Kees, goed weer van je te horen! Ja, het is absoluut de bedoeling dat de inhoud van Eetschrijven–althans het beste en meest tijdloze daarvan–hier geleidelijk aan weer gaat verschijnen, al dan niet aangepast aan de tijd. Ik heb het allemaal lokaal opgeslagen, dus wat er ook met Blogger gebeurt, het is veilig. Ik probeer het hier een beetje meer plagiaatbestendig te maken zodat de lol me niet opnieuw vergaat en de zin deze keer blijft. Vooral is het nu wat minder heilig moeten, vooral omdat ik ook richting pensioen ga, en het dus steeds drukker krijg. 🙂
Die tiramisù ga ik er binnenkort zeker ook weer op zetten, en vast ook wel een kerstmenuj.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *