Kriebels

Kriebels

Het zal nu een goed jaar geleden zijn dat ik voor het laatst iets op Eetschrijven postte, een blog dat ...
Lezen
Aspergerisotto

Aspergerisotto

Goed bereide risotto is eigenlijk niet fotogeniek, wordt er gezegd, en daar zit wel wat in. Vóór je het weet ...
Lezen
Andere lentestengels

Andere lentestengels

Over asperges zijn wij elk jaar naar onze eigen onbescheiden mening volkomen terecht enthousiast, en degenen die in reactie op ...
Lezen
Enchiladas (of zo)

Enchiladas (of zo)

Even de puristen voor zijn: nee, in zekere zin zijn dit geen enchiladas. Daarmee wordt in de Mexicaanse keuken een ...
Lezen
Bolognese?

Bolognese?

Wacht even, mag dit wel bolognese heten van de culipolitie? Terechte vraag, want hier is heel wat gedoe over. Het ...
Lezen
Gehaktballen van de Glorixgriezel

Gehaktballen van de Glorixgriezel

De heer Wilders, in mijn idioom beter bekend als de Glorixgriezel of soms ook nog wel de Nationale Mozartkugel, had ...
Lezen