Kriebels

Kriebels

Het zal nu een goed jaar geleden zijn dat ik voor het laatst iets op Eetschrijven postte, een blog dat ...
Lezen
De lekkerste distel ter wereld

De lekkerste distel ter wereld

Niet iedereen zal weten dat artisjokken in feite de bloemen (of, juister gezegd, bloeiwijzen) zijn van distels. Je ziet ze ...
Lezen
Hoop voor de banaan

Hoop voor de banaan

Ken je die bananensnoepjes? Ze smaken al iets van honderd jaar precies hetzelfde: een overweldigende bananensmaak, maar eigenlijk nét de ...
Lezen
De kosten en baten van koolhydraten

De kosten en baten van koolhydraten

Mag ik, voordat ik ga uitleggen wat dit plaatje hier precies doet, beginnen met even een site aan te raden ...
Lezen
Voor Karolien (nou ja, ook voor jou)

Voor Karolien (nou ja, ook voor jou)

Wij hebben in onze Franse moestuin een aubergineplant staan. Die leidde aanvankelijk een wat kwijnend bestaan, maar is danig opgefleurd--vrij ...
Lezen
Limoncello maken

Limoncello maken

Ooit maakte ik een ijsje dat een zomerhit werd. In mijn eigen keuken was ik soms hele dagen bezig met ...
Lezen