Kriebels

Kriebels

Het zal nu een goed jaar geleden zijn dat ik voor het laatst iets op Eetschrijven postte, een blog dat ...
Lezen
Poesjkin-update

Poesjkin-update

Ja, ik dacht ineens: jullie willen misschien wel weten hoe groot Poesjkin is geworden. :-) ...
Lezen
Gâteau creusois

Gâteau creusois

De Creuse is een van de drie départements die samen de voormalige regio Limousin uitmaken, en wij wonen er vlak ...
Lezen
Le Jour de la Joyeuse Entrée

Le Jour de la Joyeuse Entrée

Wij hebben dit niet met elke datum, maar van zondag 14 januari 2018 weten wij nog precies wat wij die ...
Lezen
Beige voedsel

Beige voedsel

De twaalfde november 2020 was, zelfs naar 2020-maatstaven, een rare dag. Om halfzes had ik nog in een bespreking op ...
Lezen
Comtesse Poesjkin

Comtesse Poesjkin

Van de week waren we, dik vijf weken later, weer eens terug in de pizzeria waar we op 3 september ...
Lezen