Kriebels

Kriebels

Het zal nu een goed jaar geleden zijn dat ik voor het laatst iets op Eetschrijven postte, een blog dat ...
Lezen
Le Jour de la Joyeuse Entrée

Le Jour de la Joyeuse Entrée

Wij hebben dit niet met elke datum, maar van zondag 14 januari 2018 weten wij nog precies wat wij die ...
Lezen
Beige voedsel

Beige voedsel

De twaalfde november 2020 was, zelfs naar 2020-maatstaven, een rare dag. Om halfzes had ik nog in een bespreking op ...
Lezen
Comtesse Poesjkin

Comtesse Poesjkin

Van de week waren we, dik vijf weken later, weer eens terug in de pizzeria waar we op 3 september ...
Lezen
Een Rus in de keuken

Een Rus in de keuken

In le bourg van Pittoresk Eetschrijversdorpje hebben we liefst twee restaurants. Eén ervan hoort bij een hotel en wordt gedreven ...
Lezen
Wildpluktaart (of niet)

Wildpluktaart (of niet)

Ons stukje Frankrijk is één en al groen. Volgens een min of meer officiële schatting van de gemeente staan er ...
Lezen