Kriebels

Kriebels

Het zal nu een goed jaar geleden zijn dat ik voor het laatst iets op Eetschrijven postte, een blog dat ...
Lezen
Aïoli (nogal lekkere)

Aïoli (nogal lekkere)

Calçots, die ze hier in Frankrijk oignons blancs noemen en in Nederland bosui of lente-uitjes (al zijn ze hier een ...
Lezen
Bolognese?

Bolognese?

Wacht even, mag dit wel bolognese heten van de culipolitie? Terechte vraag, want hier is heel wat gedoe over. Het ...
Lezen
Witloofgratin met comté

Witloofgratin met comté

Bideneske allures had het. Ik twijfelde welk recept ik het eerst op mijn blog zou zetten en organiseerde op Twitter ...
Lezen
Bataat friet met chipotlemayo

Bataat friet met chipotlemayo

Een frietje met mayo is geen maaltijd, natuurlijk. Nou ja, misschien heel af en toe. Er moet groente bij, vindt ...
Lezen
Pasta met venkel, tomaat en worst

Pasta met venkel, tomaat en worst

Pasta is, dat zal iedere Italiaan je vertellen, geen hoofdgerecht maar een voorgerecht. Net zoals je na de maaltijd geen ...
Lezen