Kriebels

Kriebels

Het zal nu een goed jaar geleden zijn dat ik voor het laatst iets op Eetschrijven postte, een blog dat ...
Lezen
Troostmoussaka

Troostmoussaka

Het is naar maar waar: niet alle mensen op de wereld zijn even aardig en integer, en momenteel gebeuren er ...
Lezen
Aspergerisotto

Aspergerisotto

Goed bereide risotto is eigenlijk niet fotogeniek, wordt er gezegd, en daar zit wel wat in. Vóór je het weet ...
Lezen
Andere lentestengels

Andere lentestengels

Over asperges zijn wij elk jaar naar onze eigen onbescheiden mening volkomen terecht enthousiast, en degenen die in reactie op ...
Lezen
Gâteau creusois

Gâteau creusois

De Creuse is een van de drie départements die samen de voormalige regio Limousin uitmaken, en wij wonen er vlak ...
Lezen
Enchiladas (of zo)

Enchiladas (of zo)

Even de puristen voor zijn: nee, in zekere zin zijn dit geen enchiladas. Daarmee wordt in de Mexicaanse keuken een ...
Lezen