Kriebels

Kriebels

Het zal nu een goed jaar geleden zijn dat ik voor het laatst iets op Eetschrijven postte, een blog dat ...
Lezen
Schmarrn (al dan niet keizerlijk)

Schmarrn (al dan niet keizerlijk)

We kennen het als Kaiserschmarren--tenminste, zo kent iedereen het die wel eens in Oostenrijk op vakantie is geweest. Maar wat ...
Lezen
Bloemkoolfrittata

Bloemkoolfrittata

Eigenlijk is het bizar om dit gerecht nu hier neer te zetten. Ik heb het ooit bedacht om te laten ...
Lezen
Pompoen, nu hartig

Pompoen, nu hartig

Pompoen is een heel fijne veelzijdige vruchtgroente, en lekker herfstig. Wij vinden pompoen altijd een feest, reden dat Greetschrijver er ...
Lezen
Antipasto!

Antipasto!

Allereerst een woord van verontschuldiging, lieve lezers, want deze website wordt al een paar weken niet zo frequent bijgehouden als ...
Lezen
Smakelijk naakt

Smakelijk naakt

Soms komen er mensen eten die echt best goed kunnen koken. Als je dan een menu bedenkt, wil je natuurlijk ...
Lezen