Categorieën
Recepten

Bloemkoolfrittata

Foto: Greetschrijver

Eigenlijk is het bizar om dit gerecht nu hier neer te zetten. Ik heb het ooit bedacht om te laten zien dat bloemkool echt een typische zomergroente is, hoewel het in Nederland vaak in winterse bereidingen wordt gegeten. Maar Mevrouw Eetschrijver heeft sinds een paar dagen wat last van haar maag en dus pas in mijn keuken aan aan wat zij denkt te kunnen hebben. En zo kwam deze frittata uit de bus rollen, van een bloemkool die we al in huis hadden gehaald voor de toestanden begonnen.

Hoe dan ook is dit gerecht heel lekker, veel lekkerder dan je zou verwachten, en presenteert het ook mooi. Pluspunt is dat als ervan overblijft (en dat gebeurt als je met zijn tweeën bent) je er de volgende dag nog een heerlijke lunch uithaalt–eens te meer omdat deze frittata ook bij kamertemperatuur heerlijk is.

Ook maken? Ja, natuurlijk!

Doneren

Alles op eetschrijver.nl is en blijft gratis toegankelijk. Geen premium-artikelen of andere paywall-toestanden. Natuurlijk kost het schrijven me wel tijd en het online houden van de website ook wat geld. Vond je dit item leuk of nuttig, dan vind ik het dus fijn als je dat waardeert met een financiële bijdrage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *