Categorieën
Recepten

Pompoen, nu hartig

Foto: Greetschrijver

Pompoen is een heel fijne veelzijdige vruchtgroente, en lekker herfstig. Wij vinden pompoen altijd een feest, reden dat Greetschrijver er elk jaar in de moestuin zaait. Eén ding wat ik er minstens één keer elk najaar voor haar mee moet maken is deze heerlijke pasta, waarin salie, spek, ahornsiroop en chilipeper laten proeven hoe goede maatjes ze zijn met pompoen. Weer iets heel anders dan de zoete pompoentaart.

Maken? Ik zou het doen! En wel zo:

Doneren

Alles op eetschrijver.nl is en blijft gratis toegankelijk. Geen premium-artikelen of andere paywall-toestanden. Natuurlijk kost het schrijven me wel tijd en het online houden van de website ook wat geld. Vond je dit item leuk of nuttig, dan vind ik het dus fijn als je dat waardeert met een financiële bijdrage.

2 reacties op “Pompoen, nu hartig”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *