Categorieën
Recepten

Thaise pompoensoep

Foto: Greetschrijver

Pompoen, daar kun je veel mee doen. En dat is fijn, want van zo’n kloeke flespompoen heb je ook vaak best wat over. Ik besloot er onlangs iets nieuws mee te maken: een soepje. En natuurlijk had ik al eerder pompoensoep gemaakt, maar een blik in mijn koelkast vertelde me dat het deze keer Thais moest worden.

Had ik al verteld hoe heerlijk soep is? Vast wel. En jullie weten dat trouwens allemaal wel, dus dar hoef ik helemaal geen woorden aan vuil te maken. Gewoon dit soepje even maken dus. Je hebt er wel een staafmixer voor nodig.

Doneren

Alles op eetschrijver.nl is en blijft gratis toegankelijk. Geen premium-artikelen of andere paywall-toestanden. Natuurlijk kost het schrijven me wel tijd en het online houden van de website ook wat geld. Vond je dit item leuk of nuttig, dan vind ik het dus fijn als je dat waardeert met een financiële bijdrage.

2 reacties op “Thaise pompoensoep”

Dag Rob. Je moet hier gewoon bij eten waar je zelf zin in hebt. Wij vinden een stukje brood lekker en authenticiteit, ach, wat geeft het. Dan noem je het gewoon fusion. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *