Kriebels

Kriebels

Het zal nu een goed jaar geleden zijn dat ik voor het laatst iets op Eetschrijven postte, een blog dat ...
Lezen
Soufflé met passievrucht

Soufflé met passievrucht

Als het op desserts aankomt, is weinig zo sensueel als een soufflé. Dat heb je vaak met dingen waar veel ...
Lezen
l'Amoureuse de Dijon

l’Amoureuse de Dijon

Amoureuse de Dijon, geef toe: het is een mooie naam voor een Valentijnsgerecht. Het liefste drink je hier op deze ...
Lezen
Valentijnsdiner

Valentijnsdiner

Valentijn, dat kun je natuurlijk hartstikke commercieel en stom vinden en dan geef ik je ten dele gelijk: ja, het ...
Lezen
Goulash?

Goulash?

Oké, anders dan je misschien gewend bent. In Nederland is 'goulash' sowieso een beetje een parapluterm voor een min of ...
Lezen
Elegant soepje

Elegant soepje

Soep heet niet zo'n elegant voorgerecht te zijn, en daar zit natuurlijk wel wat in. Maar het is wel een ...
Lezen