Categorieën
Over heel andere dingen dan eten en Frankrijk

23 and counting!

Het volledige verhaal staat hier. Nou ja, in kort bestek dan, want met het écht volledige verhaal en de nasleep ervan zou ik rustig een boek kunnen vullen.

Misschien doe ik in plaats daarvan binnenkort eens wat ik vorig jaar hardop overwoog, hier dus: mijn website als boekstaafruimte gebruiken. Het is 2022: we zijn allemaal uitgever als we willen.

Ik ga deze zondag, zoals elk jaar op deze datum, met Greetschrijver een prettig eethuis beklanten en daar wat champagne laten vloeien. Alweer een jaar erbij, zelfs al was daar meer ziekenhuis en operatiekamer in dan ik leuk vond. Des te meer reden om de diem te carpen!

Doneren

Alles op eetschrijver.nl is en blijft gratis toegankelijk. Geen premium-artikelen of andere paywall-toestanden. Natuurlijk kost het schrijven me wel tijd en het online houden van de website ook wat geld. Vond je dit item leuk of nuttig, dan vind ik het dus fijn als je dat waardeert met een financiële bijdrage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *